ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΤΟ ΛΙΠΟΣ


Εσώρουχα τα οποία είναι σχεδιασμένα για να καίνε λίπος μειώνοντας το σωματικό βάρος, είναι η νέα μόδα στην Ιαπωνία για άνδρες και γυναίκες. Σύμφωνα με την εταιρεία Goldwin που τα κατασκευάζει, εάν κάποιος άνδρας φοράει τα εσώρουχα αυτά και περπατάει περίπου 90 λεπτά την ημέρα μπορεί να κάψει μέχρι και 210 κιλοθερμίδες την εβδομάδα. Το κάθε εσώρουχο MXP Calorie Shaper Pants (όπως είναι η εμπορική τους ονομασία), κοστίζει περίπου 26 ευρώ και όπως ισχυρίζεται η εταιρεία είναι φτιαγμένο από ένα ειδικό ρετσίνι το οποίο έχει εφαρμόσει πάνω στο ύφασμα ούτως ώστε να μειωθεί η ελαστικότητά του. Με τον τρόπο αυτόν, σύμφωνα πάντα με την εταιρεία, χρειάζεται περισσότερη μυϊκή δύναμη για να εξισορροπηθεί η τάση που ασκεί το ρετσίνι κατά τη διάρκεια του περπατήματος, γεγονός που οδηγεί σε απώλεια κιλών.

 

Γοφοί

Σε δηλώσεις του στη βρετανική εφημερίδα «Ντέιλι Τέλεγκραφ», εκπρόσωπος της εταιρείας ανέφερε: «Το προϊόν αυτό είναι ένα καθημερινό εσώρουχο για άνδρες και γυναίκες ηλικίας 35-45 ετών οι οποίοι εργάζονται.

 

Η τεχνολογία Calorie Shaper Pant εστιάζει στους γοφούς, η οποία είναι και η περιοχή που χρησιμοποιείται όταν περπατάμε ή ανεβαίνουμε σκάλες. Το υλικό που χρησιμοποιείται δεν είναι ελαστικό, κάτι που σημαίνει ότι οι μύες χρησιμοποιούνται περισσότερο». Τα εσώρουχα αυτά είναι άλλο ένα προϊόν από μια σειρά νέων εμπορευμάτων που στόχο έχουν την καταπολέμηση του ολοένα και εντεινόμενου προβλήματος της παχυσαρκίας στην Ιαπωνία, ο οποίος είναι και στόχος των τελευταίων κυβερνήσεων της χώρας που εδώ και κάποια χρόνια έχουν κάνει πολλές σχετικές καμπάνιες

ΠΗΓΗ.toblogtonkirion

Previous ΚΑΡΥΔΙΑ… ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ¨ΧΡΥΣΟ¨ ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΑΣ
Next ΠΕΝΤΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ «ΚΑΙΝΕ» ΤΟΝ ΜΕΤΑΒOΛΙΣΜΟ

No Comment

Leave a reply