ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ…ΜΕ ΠΙΑ ΔΙΑΙΤΑ ΧΑΝΕΙ ΤΑ ΚΙΛΑ ΤΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ


Το είχε πει στην εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη «τώρα που έρχονται οι διακοπές και θα είμαι μακριά από τα φώτα, θα μπορώ να απολαμβάνω όλες τις λιχουδιές που το χειμώνα δεν μπορούσα».

 

Αλήθεια είπε και η «ωραία Ελένη» το έριξε έξω!

 

Οι μέρες όμως που η αγαπημένη παρουσιάστρια θα εμφανιστεί στο γυαλί πλησιάζουν και έχει βρει ήδη τον

τρόπο για να επανέλθει στα κανονικά της κιλά.

 

Τι κάνει; Ακολουθεί το γνωστό διατροφικό πρόγραμμα των star του Hollywood «5 Factor Diet».

 

Πρόκειται για τη δίαιτα που επιτρέπει σε όποιον την κάνει, μια φορά την εβδομάδα, να τρώει ότι και όσο θέλει ενώ τις υπόλοιπες ημέρες πρέπει να καταναλώνει 5 γεύματα τη μέρα, κάθε συνταγή πρέπει να μην έχει πάνω από 5 συστατικά και η διάρκειά της να είναι 5 εβδομάδες.

 

Ενδεικτικά το πρωί η δίαιτα συστήνει δημητριακά χωρίς ζάχαρη σε συνδυασμό με φρέσκα φρούτα, όπως φράουλες και μούρα. Μπορεί, όποιος την ακολουθεί να κάνει αντικατάσταση με cottage cheese ή άπαχο γιαούρτι, ενώ ενδείκνυται και μια ομελέτα με ασπράδι αυγών, προσθέτοντας πιπεριές ή όποιο άλλο λαχανικό της αρεσκείας του. Για μεσημεριανό πρέπει να περιέχει σούπες, ψωμί ή τορτίγια ολικής άλεσης για σάντουιτς και μαύρο ρύζι με σαλάτα.

 

Όσο για το βραδινό, προτείνει άπαχο κοτόπουλο, μπριζόλα και ψάρι για πρωτεΐνες, ή λαχανικά, όμως ρύζι, γλυκοπατάτα, μπρόκολο κουνουπίδι, σπανάκι, για πρόσληψη φυτικών ινών.

 

ΠΗΓΗ: Ciao

Previous ΟΙ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ
Next Η ΔΙΑΙΤΑ ΤΗΣ ΛΕΧΩΝΑΣ

No Comment

Leave a reply