Η NIKAS πάντα δίπλα σας!


Έναρξη της παροχής έκπτωσης προς τους ανέργους

 

 

Η εταιρία NIKAS, σε συνέχεια της συμμετοχής της στο πρόγραμμα Πολιτικής Εκπτώσεων του ΟΑΕΔ, ανακοινώνει την έναρξη της παροχής έκπτωσης προς τους εγγεγραμμένους ανέργους.

 

Η πρώτη και παλαιότερη ελληνική εταιρία αλλαντικών, ανταποκρινόμενη άμεσα και με συνέπεια στην αρχική της δέσμευση, προχωρά σε έκπτωση κατά 21% στις γαλοπούλες NIKAS, βραστή και καπνιστή και κατά 33% στην πάριζα NIKAS.

 

Η έκπτωση παρέχεται με τη μορφή κουπονιών για την αγορά 250 γραμμαρίων αλλαντικού από τις αλυσίδες σούπερ μάρκετ «Σκλαβενίτης», «Βερόπουλος» και «My Market».

 

Οι δικαιούχοι μπορούν να βρουν τα εκπτωτικά κουπόνια στις ειδικά διαμορφωμένες κουπονοθήκες των σούπερ μάρκετ, ακριβώς δίπλα από τα προϊόντα NIKAS. Επιπλέον, έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν από την έκπτωση στα αγαπημένα τους αλλαντικά NIKAS, επιδεικνύοντας την κάρτα ανεργίας τους στο ταμείο, μέχρι εξαντλήσεως των σχετικών εκπτωτικών κουπονιών.

 

Η εταιρία NIKAS αντιλαμβάνεται τη σημερινή, δύσκολη οικονομική πραγματικότητα και στέκεται υπεύθυνα δίπλα στους καταναλωτές. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα Πολιτικής Εκπτώσεων του ΟΑΕΔ και τη συμμετοχή της NIKAS μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site του ΟΑΕΔ http://forum.oaed.gr/eidikes.times/

 

 

Previous Νέο site για το Κατίκι Δομοκού!
Next Παστέλι από τον τόπο σου

No Comment

Leave a reply