Αναψυκτικά Abbondio


Τα θρυλικά αναψυκτικά Abbondio από την Ιταλία τώρα με ένα μόνο click στην Ελλάδα!

Από τo Mathos-Exclusive.com φυσικά!

 

Τα θρυλικά και πολυβραβευμένα αναψυκτικά πολυτελείας της Abbondio από την Ιταλία διατίθενται πλέον και στην Ελληνική αγορά μέσω του eshop www.MathosExclusive.com

Εδώ και 120 χρόνια η Abbondio δημιουργεί μία σειρά αναψυκτικών πολυτελείας απαράμιλλης ποιότητας. Με ιδιαίτερα συστατικά όπως πέντε ποικιλίες λεμονιών από τη Σικελία, πορτοκάλια από το Γκαργκάνο στη Ν. Ιταλία (ΠΟΠ), ποικιλίες μέντας από τις Ιταλικές Άλπεις, ροζ γκρέιπφρουτ, φράουλες, κα, είναι σίγουρο ότι θα σας εντυπωσιάσουν. Εννοείται βέβαια πως όλα τα αναψυκτικά της Abbondio δεν περιέχουν χρωστικές ουσίες ή συντηρητικά.

Τα αναψυκτικά διατίθενται σε vintage edition φιάλες των 250ml. Οι απεικονίσεις των “pin-up girls” στα μπουκάλια αποτελούν την επιτομή του Ιταλικού design με ένα νοσταλγικό αλλά απολαυστικά πνευματώδες νεύμα στη “Dolce Vita” της δεκαετίας του ’50 με ’60.

Θα τα βρείτε στο http://www.MathosExclusive.com με ένα κλικ!

 

 

Επικοινωνία:

Μαρία Παπακώστα

Mathos Exclusive

Ρέμβης 12, 14564 Κηφισιά

Τηλ. 210 8002434

Mail@mathosexclusive.com

 

Σύντομο προφίλ:

Η Mathos Exclusive παρέχει μέσω του eshop www.MathosExclusive.com προϊόντα υψηλής γαστρονομίας και αισθητικής, σπάνιες σειρές ποτών και πούρων, μεγάλη ποικιλία σε αξεσουάρ και ιδιαίτερα προϊόντα πολυτελείας από όλο τον κόσμο που ως στόχο έχουν τη μέγιστη απόλαυση και ποιότητα ζωής.

Previous Βασίλης Παπαρούνας Γαστρονομικό ταξίδι 50 χρόνων
Next Νέο site για το Κατίκι Δομοκού!

No Comment

Leave a reply