21η DETROP 2011


 

Η Διεθνής Έκθεση Τροφίμων, Ποτών, Εξοπλισμού & Μηχανημάτων ανοίγει τις πύλες της κάθε δύο χρόνια στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Οι 20 επιτυχημένες διοργανώσεις της, την κατατάσσουν μεταξύ των δυναμικότερων Ευρωπαϊκών Εκθέσεων Τροφίμων & Ποτών.

Στόχος της είναι να αναδεικνύει

• την ασφάλεια,
• την υγιεινή,
• την αξιοπιστία των διατροφικών προϊόντων της ελληνικής βιομηχανίας και την επέκτασή τους στις διεθνείς αγορές
• τη διεύρυνση νέων αγορών και τη δημιουργία νέων συναλλαγών μέσω των διεθνών συμμετοχών της

Η μακρόχρονη εμπειρία της HELEXPO στη διοργάνωση εκθέσεων, το αυξημένο εμπορικό ενδιαφέρον, και ο διεθνής προσανατολισμός  της 21ης DETROP, εξασφαλίζουν την επιτυχία της.

ΤΟΠΟΣ

Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO, Θεσσαλονίκη

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

11-14 Μαρτίου 2011

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Παρασκευή – Δευτέρα: 10:00 – 20:00

ΕΚΘΕΜΑΤΑ

Τρόφιμα, Ποτά, Πρώτες Ύλες, Υλικά Συσκευασία, Συστήματα αποθήκευσης, Προϊόντα Χάρτου, Πλαστικά, Χημικά, Μηχανήματα, Εξοπλισμός, Εκδόσεις, Υπηρεσίες.

ΕΙΔΙΚΑ ΣΑΛΟΝΙΑ

1ο ΣΑΛΟΝΙ ΝΩΠΩΝ ΦΡΟΥΤΩΝ & ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

Στους εκθέτες της ARTOZYMA 2010 παρέχεται επιπλέον έκπτωση 15%

ΤΙΜΗ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ: € 20,00

ΕΙΣΟΔΟΣ

Κατόπιν προεγγραφής:
• Hλεκτρονικά στο www.helexpo.gr/registration
• Τηλεφωνικά στο 800 800 40 40 χωρίς χρέωση και στο 2310/291 208
• Αποστέλλοντας το δελτίο εμπορικού επισκέπτη (συμπληρωμένο)
• στο fax 2310/292 333 ή
• ταχυδρομικά στη HELEXPO A.E.,  Εγνατία 154, 546 36 Θεσσαλονίκη, τουλάχιστον 3 ημέρες πριν από την έκθεση.
Με εισιτήριο  € 20,00

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2010
Μόνο για εμπορικούς επισκέπτες

ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Βραβεύσεις καινοτόμων προϊόντων
Γευστικές δοκιμές
Παρουσιάσεις, ημερίδες

ΕΚΘΕΤΗΡΙΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ 2,16,17

Μηχανήματα & Εξοπλισμός βιομηχανιών τροφίμων- ποτών
Μηχανήματα & Υλικά συσκευασίας
Κοπτικά μηχανήματα
Μηχανήματα ψυκτικά & πιεστικά
Ετικετέζες
Ξηραντήρια
Δεξαμενές
Χημικά

ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 7

ΠΟΤΑ – ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ – ΡΟΦΗΜΑΤΑ

ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 8

Λάδια- ελιές
Δημητριακά – όσπρια
Ζυμαρικά
Μπαχαρικά – βότανα
Τρόφιμα γενικά

ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 9

ΖΑΧΑΡΩΔΗ – ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ – ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ

ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 10

Νωπά φρούτα & Λαχανικά

ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 12

Εξοπλισμοί χώρων μαζικής εστίασης
Εξοπλισμοί καταστημάτων τροφίμων – ποτών

ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 13

Γαλακτοκομικά – τυροκομικά
Κρέατα – Πουλερικά – Αλλαντικά
Ψάρια – Θαλασσινά – Παστά
Κατεψυγμένα – κονσέρβες
Λάδια- ελιές
Δημητριακά – όσπρια
Ζυμαρικά
Μπαχαρικά – βότανα
Πρώτες & βοηθητικές ύλες για τη βιομηχανία τροφίμων – ποτών
Τρόφιμα γενικά

Για περισσότερες πληροφοριες

στο site της έκθεσης: Helexpo

Previous Φανερωμένος Μιχάλης - Chef στο Kitchen Bar
Next Τo IQ πέφτει…απ το πρόχειρο φαγητό

No Comment

Leave a reply