|
Η Διεθνής Έκθεση Τροφίμων, Ποτών, Εξοπλισμού & Μηχανημάτων ανοίγει τις πύλες της κάθε δύο χρόνια στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης. |
Οι 20 επιτυχημένες διοργανώσεις της, την κατατάσσουν μεταξύ των δυναμικότερων Ευρωπαϊκών Εκθέσεων Τροφίμων & Ποτών. |
Στόχος της είναι να αναδεικνύει |
• την ασφάλεια, |
Η μακρόχρονη εμπειρία της HELEXPO στη διοργάνωση εκθέσεων, το αυξημένο εμπορικό ενδιαφέρον, και ο διεθνής προσανατολισμός της 21ης DETROP, εξασφαλίζουν την επιτυχία της. |
ΤΟΠΟΣ |
Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO, Θεσσαλονίκη |
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ |
11-14 Μαρτίου 2011 |
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ |
Παρασκευή – Δευτέρα: 10:00 – 20:00 |
ΕΚΘΕΜΑΤΑ |
Τρόφιμα, Ποτά, Πρώτες Ύλες, Υλικά Συσκευασία, Συστήματα αποθήκευσης, Προϊόντα Χάρτου, Πλαστικά, Χημικά, Μηχανήματα, Εξοπλισμός, Εκδόσεις, Υπηρεσίες. |
ΕΙΔΙΚΑ ΣΑΛΟΝΙΑ |
1ο ΣΑΛΟΝΙ ΝΩΠΩΝ ΦΡΟΥΤΩΝ & ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ |
ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ |
Στους εκθέτες της ARTOZYMA 2010 παρέχεται επιπλέον έκπτωση 15% |
ΤΙΜΗ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ: € 20,00 |
ΕΙΣΟΔΟΣ |
Κατόπιν προεγγραφής: |
Δευτέρα 9 Μαρτίου 2010 |
ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ |
Βραβεύσεις καινοτόμων προϊόντων |
ΕΚΘΕΤΗΡΙΟΣ ΧΩΡΟΣ |
ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ 2,16,17 |
Μηχανήματα & Εξοπλισμός βιομηχανιών τροφίμων- ποτών |
ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 7 |
ΠΟΤΑ – ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ – ΡΟΦΗΜΑΤΑ |
ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 8 |
Λάδια- ελιές |
ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 9 |
ΖΑΧΑΡΩΔΗ – ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ – ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ |
ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 10 |
Νωπά φρούτα & Λαχανικά |
ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 12 |
Εξοπλισμοί χώρων μαζικής εστίασης |
ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 13 |
Γαλακτοκομικά – τυροκομικά |
Για περισσότερες πληροφοριες
στο site της έκθεσης: Helexpo
No Comment