Η χρυσή συνταγή της επιτυχίας στον ΟΜΗΡΟ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

Την απόλυτη επιτυχία βίωσαν οι σπουδαστές και οι καθηγητές των τμημάτων Μαγειρικής Τέχνης-Chef του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ κατά την παρουσία τους στο διαγωνιστικό τμήμα του 4ου Διεθνούς Forum Γαστρονομίας, που διοργανώθηκε από το Chef’s Club στο πλαίσιο της έκθεσης HO.RE.CA. Σε όσες κατηγορίες έλαβαν μέρος οι διαγωνιζόμενοι της σχολής απέσπασαν σημαντικές διακρίσεις με αποκορύφωμα 2 χρυσά και 1 ασημένιο βραβείο.

O μεγάλος νικητής του Top Chef, Αθηναγόρας Κωστάκος, συνεργάτης του ΟΜΗΡΟΥ και μέλος της ελληνικής ολυμπιακής ομάδας chef, ήταν στο πλευρό των σπουδαστών και με τις γαστρονομικές του εκπλήξεις και συμβουλές συνέβαλε σημαντικά στην ανάδειξη των πιάτων που δημιουργήθηκαν.

Την προσπάθεια των συμμετεχόντων στην όλη διαδικασία επέβλεψε και υποστήριξε η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος-Chef’s Club με τον πρόεδρό της, κ. Μίλτο Καρούμπα, και τον Executive Chef της Προεδρίας της Δημοκρατίας, κ. Αθανάσιο Σκούρα, που στάθηκαν αρωγοί στους εκκολαπτόμενους chef. Πάγια τακτική του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΟΜΗΡΟΣ είναι η συμμετοχή των σπουδαστών του σε διαγωνισμούς ώστε να αποκομίζουν εμπειρίες και να έρχονται κοντά με τους επαγγελματίες του χώρου τους.

Ο ΟΜΗΡΟΣ στήριξε επίσης με την παρουσία του και το 1ο Εθνικό Συνέδριο Γαστρονομίας «Kalimera Breakfast», την πρώτη οργανωμένη προσπάθεια καθιέρωσης στον τουριστικό γαστρονομικό χάρτη των ελληνικών τοπικών προϊόντων διατροφής, προσπάθεια που θα συμβάλλει στην ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας.

Θερμά συγχαρητήρια στους επικεφαλής του τομέα και καθηγητές, κ.κ. Ευάγγελο Μητσοτάκη (Food & Beverage Manager μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων) και Αντώνιο Καρπούζη (Executive Chef), καθώς και στους σπουδαστές που διαγωνίστηκαν.

 

 

*Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε

στο τηλέφωνο 210 38 00 811 και στο email: info@omiros.gr.

 

Από το Γραφείο Τύπου, Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων

του Ομίλου Εκπαίδευσης και Τεχνολογίας ΟΜΗΡΟΣ

 

Previous 1ο  Π α ν ε λ ή ν ι ος    Δ ι α γ ω ν ι σ μ ός   Τ υ ρ ι ο ύ   ΦΕΤΑΣ
Next «Τοστάκια Γάλακτος» με ΝΟΥΝΟΥ Gouda γέμισαν το Tae Kwon Do.

No Comment

Leave a reply