Taj Mahal με πολλές θερμίδες..


 

Iνδοί σεφ δημιούργησαν ένα πολύ γλυκό αντίγραφο του ξενοδοχείου Taj Mahal Palace της Βομβάης.


Η κατασκευή έγινε στα πλαίσια της 36ης Ετήσιας Έκθεσης Κέικ στην Bangalore και φυσικά κέρδισε τις εντυπώσεις.

 


Για την κατασκευή χρησιμοποιήθηκαν 5 τόνοι ζάχαρη για να φτιαχτεί το διαστάσεων 7×5 μέτρα αντίγραφο του ξενοδοχείου.

Πηγή : zougla.gr

 

Previous Μαγειρική στην τηλεόραση
Next Χριστοφίδης Ζήνωνας – Executive chef στο Grand Mediterraneo Resort and Spa

No Comment

Leave a reply