Παιδικό Master Chef ?


 

 

 

Reality παιχνίδι μαγειρικής αλά Master Chef και με παρουσιάστρια, το πιθανότερο, την Ευγενία Μανωλίδου. Δεύτερο κύκλο Master Chef λοιπόν και μάλιστα αυτή τη φορά με διαγωνιζόμενους σεφ… παιδιά σχεδιάζει να βγάλει τον Γενάρη στον αέρα το Mega σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Τα υψηλά ποσοστά που σημειώνει το ριάλιτι μαγειρικής καθημερινά στην prime time του καναλιού, χτυπώντας ακόμα και τους έως τώρα αήττητους Ράδιο Αρβύλα, βάζουν ιδέες στους ιθύνοντες του Μεγάλου Καναλιού, που μαγειρεύουν ήδη το επόμενο… πιάτο το Master Chef junior…

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κανάλι έχει ήδη ενημερώσει για τα σχέδιά του τους τρεις κριτές Λευτέρη Λαζάρου, Γιάννη Λουκάκο και Δημήτρη Σκαρμούτσο, η παρουσία τους αποτελεί ένα από τα πιο βασικά συστατικά επιτυχίας της εν λόγω τηλεοπτικής συνταγής και τους έχει προτείνει να δώσουν το παρών και στον δεύτερο κύκλο, στον οποίο θα κληθούν να εκπαιδεύσουν και παράλληλα να κρίνουν μικρούς επίδοξους σεφ.
Ανάλογη πρόταση για την παρουσίαση αναμένεται να γίνει και στην Ευγενία Μανωλίδου. To «Master Chef Junior» θα είναι το πρώτο reality με παιδιά στην ελληνική τηλεόραση. Αν και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα έχει πολλές διαφοροποιήσεις σε σχέση με το κανονικό, με πρώτη και κύρια, ότι τα παιδιά δεν θα υποστούν εγκλεισμό, κοινώς θα μένουν με τους γονείς τους και όχι όλα μαζί σε ένα σπίτι, δεν παύει να εγείρει πλήθος ερωτημάτων.

Αυτή η εκδοχή του μαγειρικού talent show ξεκίνησε για πρώτη φορά πριν από έναν μήνα στη Μεγάλη Βρετανία, όπου επίσης αποτέλεσε το πρώτο reality με συμμετέχοντες παιδιά που προβάλλεται στην prime time και απευθύνεται σε ενήλικες. Σύμφωνα με την δομή του «Master Chef Junior», στο πλατό τοποθετούνται ειδικές πλατφόρμες για να φθάνουν τα παιδιά στους πάγκους τα μάτια της κουζίνας αντικαθίστανται από ειδικές εστίες ενώ στους ανήλικους σεφ δίνονται μόνο ειδικά μαχαίρια ασφαλείας.

Τέλος η ιδέα του Mega να συνδυάσει τη μαγειρική με τα παιδιά σοκάρει μεν ως προς το reality στοιχείο, αλλά δεν είναι πρωτότυπη. Ήδη, στην ελληνική τηλεόραση προβάλλονται δύο εκπομπές μαγειρικής για παιδιά, το «Κουτάλι» στο ψηφιακό κανάλι της ΕΡΤ Πρίσμα και το «Κουτάλες και Πιρούνες» στο Nickelodeon, ενώ συμμετοχή ανηλίκων, που κλήθηκαν όμως για να δοκιμάσουν και όχι να παρασκευάσουν φαγητά, είδαμε και στο δεύτερο επεισόδιο του Top Chef.

πηγή : tvnea

Previous Κόντρα για τις ταμειακές στην Κρήτη
Next Γερά παιδιά από ..ψάρι

No Comment

Leave a reply