O Eric Frechon είπε:


 assets_LARGE_t_89761_6008244_type11495

O κόσμος της κουζίνας είναι σαν μια ορχήστρα.

Ο σεφ, ο διευθυντής, δίνει τον τόνο και οι υπόλοιποι ακολουθούν.

 

Αλλά είναι και ένας κόσμος σχεδόν στρατιωτικός.

Υπάρχει ο chef, ο sous chef, οι βοηθοί, οι εκπαιδευόμενοι.

Μια ιεραρχία σχεδόν σαν αυτή του στρατού.

Σε μεγάλα εστιατόρια πρέπει να υπάρχει σεβασμός στον chef,

στα υλικά και πάνω από όλα στον πελάτη.

 

Αυτός πληρώνει και οφείλουμε να του προσφέρουμε στιγμές ευχαρίστησης.”

 

 

Ο Εric Frechon είναι ένας από τους σπουδαιότερους σύγχρονους Γάλλους chef, με τρία αστέρια Michellin στο ενεργητικό του.

 

Previous Αυστηροί έλεγχοι στο Ηeathrow
Next «ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

No Comment

Leave a reply