Εργαστήριο Γεύσης στο .ES


Food-Safety

Στην πρώτη συνάντηση, μάθαμε για τις βασικές γεύσεις, τις συνδυάσαμε, φτιάξαμε ένα απλό φαγητό και το φάγαμε.

Στη δεύτερη συνάντηση, θα δούμε τη σημασία της φωτιάς στο μαγείρεμα.
Την Κυριακή, 25/04/10, στις 12:00.

Για παιδιά και τους συνοδούς τους.
Πληροφορίες εδώ. http://koparanis.blogspot.com/2010/04/es_21.html

.ES/Φράγκων 2-4/2310 532 503

 

Previous « 7Days Deli Greek Biscuits! »
Next ΤΟ ΜΕΛΙ ΑΤΤΙΚΗ ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΤΟ HELLENIC GOURMET ΤΩΝ ΚΑΕ

No Comment

Leave a reply