Το come back του αλκοόλ


visual_e76c41bd-cc8c-4f84-b901-2043af40fb35

Ο δήμος του Ντουμπάι αναίρεσε τελικά την αρχική του απόφαση του για

απαγόρευση της χρήσης αλκοόλ κατά την παρασκευή διαφόρων φαγητών

στα μεγάλα εστιατόρια της πόλης ,σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας The national.

 

Πάντως, παρά το γεγονός ότι το αλκοόλ μπορεί πλέον να χρησιμοποιείται

κατά την παρασκευή των εδεσμάτων , αυτό δεν θα αναφέρεται στους πελάτες,

όπως αναφέρει ο επικεφαλής της υπηρεσίας ελέγχου της διατροφής

της πόλης του Ντουμπάι Χαλίντ Σαρίφ αλ Αουάντι.

 

Το δημοσίευμα της εφημερίδας αναφέρεται συγκεκριμένα στο διάσημο

πιάτο coq au vin (κόκορας κρασάτος),

 

το οποίο όπως φαίνεται , κάνει δυναμικό come back !

 

στα μενού των chef που εργάζονται εκεί , μιας και αποτελεί αγαπημένη τους επιλογή.

 

Λίγες ημέρες μετά η ίδια εφημερίδα έγραψε ότι ανακοινώθηκε απαγόρευση

που βασίζεται σε προγενέστερη διάταξη του 2003 σύμφωνα με την οποία απαγορευόταν το σερβίρισμα φαγητών

που περιέχουν αλκοόλ και ιδιαίτερα σε μουσουλμάνους πελάτες ,

χωρίς να έχουν ενημερώσει πρωτίστως για τα συστατικά και τα υλικά της συνταγής.

 

Η απόφαση αυτή πάντως δεν αφορά την κατανάλωση αλκοόλ που σερβίρεται σε εστιατόρια και ξενοδοχεία που διαθέτουν ειδική άδεια.

 

Υπενθυμίζουμε ότι το Ντουμπάι διαθέτει πολύ ακριβά, πολυτελή ξενοδοχεία με καταξιωμένους σεφ και κορυφαία ονόματα

από τον γαστρονομικό χώρο να εργάζονται εκεί.

 

 

Previous O Hugh Jackman είπε :
Next Βανίλια, Σοκολάτα και Φράουλα !

No Comment

Leave a reply