Τα αφεψήματα μπαίνουν στα cocktails


melon-cooler-sl-653497-x1 

 

H νέα τάση στα παρισινά clubs είναι τα cocktails από αφεψήματα.

 

Παράδειγμα , ο βραβευμένος με 3 αστέρια Michellin σεφ Gerald Passedat , ο οποίος στο εστιατόριό του “ Petit Nice” στην Μασσαλία , λανσάρει τη σειρά “Herbes de vif” με πιο

 

εντυπωσιακά τα “ Pointe de merveille” με λεβάντα, γλυκόριζα και και κόκκινο τσάι rooibos , και το “Port Pin” με θυμάρι, λεμόνι, τζίτζερ, κάρδαμο και κανέλα για γρανίτες

και

παρασκευές, που διαθέτει και στο ηλεκτρονικό του κατάστημα στο Internet.

 

 

Previous 1,2 εκατομμύρια σαμπάνιες,
Next 2 στα 10 ευρώ που ξοδεύουν οι Έλληνες..

No Comment

Leave a reply