Tρόφιμα «φιλικά στο κλίμα»


climate

Δεν πρόκειται για βιολογικά, αλλά για ενα νέο σύστημα πιστοποίησης που προσδιορίζει τα τρόφιμα, των οποίων η παραγωγή απελευθερώνει λιγότερα αέρια θερμοκηπίου στην ατμόσφαιρα.

 

Η πρώτη χώρα που το υιοθετεί είναι η Σουηδία  και η πρώτη εταιρία που αποκτά το δικαίωμα να το εφαρμόσει είναι  μια μικρή μονάδα παραγωγής γάλακτος της Στοκχόλμης.

 

Για να εξασφαλίσουν την πιστοποίηση οι εταιρίες οφείλουν να αποδείξουν ότι έχουν μειώσει τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου από τις διαδικασίες παραγωγής.

Previous Σαν στο σπίτι σας !
Next Σερβιτόροι με πιστοποίηση !

No Comment

Leave a reply