Σεμινάριο Μοριακής Γαστρονομίας


molecular_gastronomy_002

από τους Original Sin.

Οι Original Sin, είναι Private Chefs. Στο πρώτο τους σεμινάριο στη Θεσσαλονίκη, θα παρουσιάσουν τις βασικές τεχνικές της Μοριακής Γαστρονομίας.  Η παρουσίαση θα γίνει σε μορφή εργαστηρίου και οι συμμετέχοντες, θα έχουν τη δυνατότητα να πειραματιστούν με τα υλικά και τις τεχνικές.

Θέμα σεμιναρίου: Molecular Gastronomy

Ημερομηνία διεξαγωγής: Σάββατο 20/03/2010

Διάρκεια:4 ώρες

Τοποθεσία: Electrolux/Α. Παπανδρέου 253, Πολίχνη, Θεσσαλονίκη.

Περιγραφή: Ανάλυση και πρακτική εφαρμογή των σημαντικότερων τεχνικών της Μοριακής Γαστρονομίας. Spherification, Reverse Spherification, Dry Ice, Liquid Nitrogen.

Κόστος: 145,00 ευρώ.

 

Πλήρες δελτίο τύπου και πληροφορίες εδώ. http://koparanis.blogspot.com/2010/02/original-sin.html

 

Δημήτρης Κοπαράνης.

 

Previous Νomiya-ένας gourmet κύβος στο Παρίσι
Next Costa Coffee..

No Comment

Leave a reply