ΥΛΙΚΑ
200gr κουβερτουρα
210gr βουτυρο
120gr αλευρι
200gr ζαχαρη
4 αυγα
210gr καρύδια ή κομματάκια λευκής σοκολάτας {προαιρετικά}
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν-μαρι μαζι με το βούτυρο .Χτυπάμε τα αυγά,τη ζάχαρη ωσπου να ασπρισουν.Ριχνουμε την λιωμένη κουβερτούρα στο μείγμα.Προσθέτουμε το αλεύρι και τα καρυδια ή την σοκολατα.
Στρώνουμε σε ενα ταψι διαμετρου 25εκατ. λαδόκολλα και ψήνουμε στους 160-170 βαθμούς για 25 λεπτα.
καλη επιτυχια!!!
No Comment