Τη Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2010, θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε τη νέα σοδειά του κτήματος. Ανάμεσα σε αυτά, θα είναι ένα από τα καλύτερα λευκά των τελευταίων ετών και ένα ολοκαίνουριο ροζέ.
Την παρουσίαση θα κάνει ο ίδιος ο παραγωγός και η τεχνολόγος οίνου,Κική Παναγιώτου.
Όποιος θελήσει, θα μπορεί να συνεχίσει με το tapas menu της βραδιάς (10,00).
Εντυπώσεις από την προηγούμενη γευστική δοκιμή υπάρχουν εδώ.
.ES/Φραγκων 2-4/2310532503
No Comment