ΑΛΤΙΣ ΑΓΟΥΡΕΛΑΙΟ ΣΟΔΕΙΑΣ 2009-2010


ec2b9faafea4bdb86d83d5651bb32784

Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο της πρώτης σοδειάς, το Άλτις Αγουρέλαιο εγκαινιάζει κάθε χρόνο την ελαιοκομική περίοδο σηματοδοτώντας τη φρεσκάδα του νέου καρπού. Είναι το ελαιόλαδο που περιμένουμε με ανυπομονησία να το γευτούμε, να το επιλέξουμε, να το ελέγξουμε και τελικά να το εμφιαλώσουμε.

Το μοναδικό αυτό ελαιόλαδο κυκλοφορεί όπως κάθε χρόνο σε περιορισμένο αριθμό φιαλών. Το φρουτώδες της ελιάς στο maximum, η πικάντικη και διακριτικά πικρή γεύση του επιβεβαιώνουν τη νεότητα και τη δυνατή του προσωπικότητα.

Η ακριβής και μακρόχρονη χαρτογράφηση του ελαιοκομικού τοπίου σε όλη την Ελλάδα μάς επέτρεψε και φέτος να επιλέξουμε τις καλύτερες ποικιλίες άγουρης, πράσινης ελιάς από τη Λακωνία. Η επιλεγμένη φετινή ποσότητα συλλέχθηκε το 3ο δεκαήμερο του Οκτωβρίου και μεταφέρθηκε άμεσα στο λιοτρίβι.

Το ΑΛΤΙΣ ΑΓΟΥΡΕΛΑΙΟ έχει ημερομηνία λήξης 9 μόλις μήνες, με στόχο να διατηρούνται αναλλοίωτα τα  πλούσια οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του, η ανώτερη βιολογική του αξία και η υψηλή περιεκτικότητά του σε φυσικά αντιοξειδωτικά.

Πριν το γευτεί κανείς, αξίζει να το μυρίσει με όλη του τη δύναμη!

Previous Pizza Nikas ολικης αλεσης.
Next 30 % μείωση …

No Comment

Leave a reply