Δεκέμβριος 2009


Nα λοιπόν που φτάσαμε και εμείς  να γιορτάζουμε τα πρώτα μας γενέθλια (1 μηνός!) για το μωράκι μας, που όμως έχει όνομα από την πρώτη μέρα που ανέπνευσε τον διαδικτυακό του αέρα και δεν είναι άλλο από το cooknews.gr.

Ένας ολόκληρος μήνας λοιπόν, γεμάτος από ειδήσεις, επικοινωνία μαζί σας, πολλές ευχές για καλό ξεκίνημα και πάρα πολλά e-mails (από μια απλή γνωριμία μέχρι ενδεχόμενες συνεργασίες κ.ά), που συντροφεύονται πάντα από την δική μας αγωνία, για να μπορούμε κάθε μέρα να σας προσφέρουμε και κάτι περισσότερο, είτε πρόκειται για ενημέρωση, είτε για την ψυχαγωγία σας, μέσα από τις intrentικές  σας αναζητήσεις (είναι ακόμα της μόδας τα Greenglish?)

Σίγουρα το γεγονός που χαρακτηρίζει τον Δεκέμβριο είναι τα Χριστούγεννα και οι μέρες των εορτών. Είτε κάποιοι από εσάς σκέφτεστε περισσότερη δουλειά λόγω της εργασίας σας, είτε κάποιοι σκέφτεστε ότι έρχονται κάποιες μέρες ξεκούρασης (και shopping therapy – κυρίως για τις γυναίκες), τα Χριστούγεννα ως περίοδος του χρόνου είναι  σίγουρα ξεχωριστά όμορφα από όλες τις άλλες στιγμές του έτους.

Ενός έτους που φεύγει.. εν μέσω μεγάλων πολιτικών εξελίξεων στην χώρα μας,(άλλαξε ο Μανωλιός..) και με τα καμπανάκια από τις Βρυξέλλες να χτυπάνε συνεχόμενα ήχους που μόνο χαρμόσυνοι δεν είναι για την τσέπη μας.

Από την άλλη, αξιωνόμαστε να ζούμε έναν ακόμα μεγάλο διχασμό ως κράτος, που μας τον προσφέρει απλόχερα ο Π.Ο.Υ βάζοντας μας για τα καλά στο δίλλημα της χρονιάς (να το κάνω το εμβόλιο ή όχι ?), με νέο new entry (κατευθείαν στο Νο 1) τι άλλο? Τον ολοκαίνουριο ιό της γρίπης Η1Ν1 που άρχισε να μεταλάσσεται λέει..

Θέλει αρκετή προσπάθεια για να μπορέσουμε να ξεφύγουμε από όλα αυτά που είναι πλέον κομμάτι της καθημερινότητάς μας ή τελικά  είναι πιο απλό να βάλουμε  την δική μας πινελιά στον άχρωμο και  στενάχωρο πολλές φορές  κόσμο  μας που αλλάζει μέρα με την μέρα?

Θέλω να πιστέψω με όλη μου την δύναμη ότι είναι το 2ο! Θέλω να πιστέψω ότι τα Χριστούγεννα, θα βρούμε όλοι μας την δύναμη μέσα μας, για αναθεώρηση των αξιών  γύρω μας και των προτεραιοτήτων στην ζωή μας.

Η μαγειρική πάντως και η οποιαδήποτε ενασχόληση με το φαγητό είναι εκεί και μας περιμένουν. Φορώντας τα γιορτινά τους και  έτοιμες να μας ταξιδέψουν σε ξεχωριστούς κόσμους όπου τον πρώτο λόγο έχουν η γεύση, το άρωμα και η φαντασία.

Αυτόν τον μήνα ασχοληθείτε αν μπορείτε με πράγματα, που ίσως  μέχρι σήμερα δεν τους δώσατε την σημασία και τον χρόνο που άξιζαν.. και πιστεύω ότι δεν θα χάσετε  από την επιλογή σας!

Σας ευχόμαστε Χαρούμενα Χριστούγεννα με υγεία και ευτυχία!

Για το cooknews.gr
Ανδρεάδης Τάσος

Previous ΣΕΡΒΙΚΟ ΜΕΝΟΥ ΑΝΤΙ-Η1Ν1
Next Θέλεις να γίνεις ο δικός μου Αϊ-Βασίλης;

No Comment

Leave a reply