ΣΟΓΙΑ ΣΩΣ


soya sause

Σύμφωνα με έρευνες  η συχνή  κατανάλωση  σάλτσα σόγιας, ενδέχεται να επιφέρει κατακράτηση υγρών στον οργανισμό.

Αυτό γίνεται γιατί οι συνηθισμένες σάλτσες σόγιας  ,έχουν  μεγάλη περιεκτικότητα σε αλάτι και ενισχυτικά γεύσης που περιέχουν νάτριο.

Για να αποφευχθεί το πρόβλημα, προτείνονται σάλτσες σόγιας  που να αναγράφεται στα συστατικά τους η επισήμανση “low sodium” ,δηλαδή χαμηλή περιεκτικότητα σε νάτριο. Εάν υπάρχει η δυνατότητα να προμηθευτείτε σόγια σος βιολογικής προσέλευσης χωρίς πρόσθετα .Nα μην καταναλώνετε μεγάλες ποσότητες, όχι πάνω από 2-3 κουταλάκια ημερησίως. Παράλληλα να αποφεύγετε το έξτρα αλάτι στο φαγητό και φυσικά να πίνετε πολύ νερό κατά την διάρκεια της ημέρας

Previous ΒΡΙΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΣ, ΠΡΟΣΒΑΛΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΕΙΣ!!!!
Next ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΚΤΡΕΦΟΥΝ ΚΡΕΑΣ ΣΕ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ!!

No Comment

Leave a reply