ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΚΤΡΕΦΟΥΝ ΚΡΕΑΣ ΣΕ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ!!


 

meat

Eνα  βήμα εμπρός στις τεχνητές τροφές έκαναν επιστήμονες στην Ολλανδία , οι  οποίοι παρασκεύασαν μια μορφή κρέατος σε εργαστήριο.

Αυτό που έφτιαξαν περιγράφεται ως ένα είδος υγροποιημένου χοιρινού και ερευνούν τρόπους να προσθέσουν μυϊκό ιστό , με την ελπίδα ότι κάποια μέρα θα δοθεί για κατανάλωση.

Ο καθηγητής φυσιολογίας  Mark Post  του πανεπιστήμιου του Εindhoren ειπε ότι αυτό το προϊόν, θα βοηθήσει το περιβάλλον και θα μειώσει αισθητά την εκμετάλλευση των ζώων, αφού χρησιμοποιώντας μόνο ένα ζωντανό χοίρο, θα φτιάχνονται πολλές εκατοντάδες ποσοτήτων τεχνητού κρέατος.

Κανείς δεν έχει δοκιμάσει ακόμη το εν λόγω προϊόν ,αλλά πιστεύεται ότι θα δοθεί προς πώληση μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια.

Χορτοφαγικές οργανώσεις ,χαιρέτισαν την προσπάθεια και δήλωσαν ότι δεν τίθεται  ηθικό δίλημμα ,αφού το κρέας δεν προέρχεται από νεκρά ζώα.

 Σε αντίθεση με τους πολέμιους των γενετικά τροποποιημένων προϊόντων , οι οποίοι κρούουν το κώδωνα του κινδύνου για τις μελλοντικές πιθανές επιπτώσεις από τη κατανάλωση τέτοιων προϊόντων ,στον ανθρώπινο οργανισμό.

Previous ΣΟΓΙΑ ΣΩΣ
Next Ο ΕΚΤΟΡΑΣ BOTRINI είπε...

No Comment

Leave a reply